02 401 1411

00 800 24466 247

info@aigon.be

20th & 21st Floor Bastion Tower
Marsveldplein 5
1050 Brussel

Directe offerte

Waarom te vertrouwen op Aigon?

 1. Prijzen

  Bij AIGON beloven wij helderheid aan onze klanten, daarom bieden wij vaste prijzen aan naargelang de beschadigingen van uw informatiedrager. Daarnaast zijn zowel de verzending als de nieuwe external informatiedrager (tot 500GB) gratis. Indien wij de data niet kunnen terugwinnen hoeft u niets te betalen. "No cure, no pay".

 2. Snelle voordiagnose

  Via onze pagina, of met behulp van onze technische afdeling kunt u achterhalen welke manier van data recovery het beste aansluit bij uw behoefte. U hoeft hiervoor enkel een paar eemvoudige stappen te ondernemen.

 3. Gratis analyse van de data recovery mogelijkheden

  Na ontvangst van uw informatiedrager in ons laboratorium gaan wij verder met de analyse van de beschadigde eenheid. Met deze analyse kunnen wij de beschadigingen vaststellen en de meest geschikte oplossing aanbieden.

 4. Eenvoudig en soepel proces

  De jarenlange ervaring in de sector, en onze inspanning om ons aan te passen aan de behoeften van de klant, heeft ons geholpen om een eenvoudig en soepel proces te ontwikkelen met de meeste aandacht voor de klant:

  • Snelle voordiagnose.
  • Gratis ophaling van informatiedrager.
  • Gratis analyse van de recovery mogelijkheden en lijst met herstelde data.
  • Actuele informatie over het verloop van het gehele proces.
  • Teruggave van de herstelde data op een nieuwe external harde schijf (tot 500GB) zonder extra kosten.
 5. Persoonlijke en professionele klantenservice

  Wij behandelen ieder geval van dataverlies op een persoonlijke manier en dit vanaf het moment dat de klant met AIGON contact opneemt totdat hij zijn teruggewonnen data heeft ontvangen. Een multigedisciplineerd en hoog gekwalificeerd team werkt eraan om u de beste oplossing voor de data recovery aan te bieden.

 6. Voortdurende opvolging

  Wij zijn ons bewust van de problemen die geheel of gedeeltelijk data verlies met zich kan meebrengen. Om deze reden belooft AIGON zijn klanten op de hoogte te houden van de data recovery, met actuele informatie over het verloop van het gehele proces.

 7. Fabrieksgarantie

  Ons proces van data recovery stemt overeen met de eisen om de garantie van uw harde schijf te behouden. Wij zijn bevoegd door de belangrijkste fabrikanten om de schijven de openen en te manipuleren in ons laboratorium.

 8. Vertrouwelijkheid

  Onze klanten ondertekenen een contract waarbij AIGON totale vertrouwelijkheid van de opgeslagen informatie en persoonlijke gegevens garandeert.

 9. Voorhoede technologie

  Om te zorgen een succesvol herstel van uw gegevens, AIGON maakt een constante investeringen in de onderzoek voeren. Wij creëren en ontwikkelen onze eigen tools en data recovery technieken . We beschikken van een laboratorium met een clean room uitgerust, laminaire stroming en de middelen om geavanceerde data recovery service van de hoogste kwaliteit te leveren.

AIGON - Data Recovery
Data Recovery Dienst